El món necessita la teua millor versió

Publicada en Publicada en Autoconeixement, Conferències, Dijous 31 de maig, Motivació, Orientació laboral, Tallers pràctics

L’objectiu d’aquesta conferència és motivar i ajudar a reflexionar sobre les decisions que hem de prendre ara, i que marcaran els llocs de treball als quals podrem accedir en el futur. Es tracta d’una elecció tan important que hem de ser capaços de detenir-nos i reflexionar sobre ella.

De manera amena i divertida, aprendrem a trobar el camí per a dedicar-nos a allò que realment estimem, a allò que desperta la nostra passió, per a poder aconseguir així que la nostra futura vida professional siga estimulant, productiva i econòmicament favorable.

Traçarem estratègies d’objectius professionals que traguen a la llum tot el potencial que tot ésser humà portem dins, ocupant-nos del curt termini (per exemple, selectivitat), però sense perdre de vista l’objectiu del llarg termini que ens hàgem fixat (els estudis que marcaran la nostra futura professió).

Amb açò, buscarem el camí que ens porte a aconseguir ser professionals realitzats i, en definitiva, persones més felices i equilibrades amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.